Min til dato mest vellykkede kage, nøj jeg er stolt!
Det eneste jeg lovede hende var at der skulle glimmer, stjerne og at den skulle være tøset, en prinsesse værdi. og det synes jeg nu jeg ramt meget godt.
Jeg valgte at lave den nederste bund med Chokolade mudcake, opskriften fandt jeg hos Annettes kager. De sidste to bunde valgte jeg at prøve en vanilje sponge cake også fra Annettes kager.
Skal man lave kagen i en anden form har Kagekonen en rigtig god oversigt over hvordan man retter mængden til den rigtige form her.
Så skete det jo at jeg endelig kom over min husblas skræk.
Jeg
har altid været såååå bange for at bruge husblas, for hvad nu hvis man
står der og tror man skal til at ligge en kage sammen og så sker det....
Cremen er underlig fordi husblassen ikke er ordentlig opløst. Men så
læste jeg på Annettes blog, at det bestem ikke var en frygt jeg var
alene om. SÅ nu skulle det være. SÅ jeg lavede cremer med husblas. En hindbær mousse og en hvid chokolade creme, begge opskrifter er fra Annettes Kager.
Hele kage smurte jeg op i PSC (smørcreme med palmin)
Jeg har længe ville prøve denne opsmøring, da jeg aldrig rigtig er
blevet glad for almindelig vanilje frosting eller smørcreme. Men har
haft en lille skræk for hvordan det ville mage med palmin. og til min
store overraskelse, så var det slet ikke så slemt, tvært imod, det var
knap så kvalm. Ja det gjorde selv fondanten spiselig. Så win win til
mig.
En lille billede serie mens jeg lavede flæserne på kagen, det tog nogen tid, og var lidt mere krævende end først lige antaget.
Jeg
søgte en del på blandt andet Youtube inden, og så en del videoer om
emnet. du kan selv forsøge ved at skrive "how to make ruffles in
fondant" eller "Ruffle cakes"
Så lige et par billeder af roserne inden jeg malede dem, jeg har lavet dem efter Edna De La Cruz Youtube video.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar